Naplet Boek inleiding

 

 

 

 

  Deze fantasie roman gaat over een reis van een Aardman, Peter naar een parallelle wereld genaamd Naplet, die de vorm van een cilinder heeft zoals in bijgaande schets is aangegeven.

 Op de Aarde komt hij in contact met een Naplettaner, Mils, die hem overhaalt met hem mee te reizen voor een bepaald doel, wat hij verder niet uitlegt. Mils kan gedachte praten en leert Peter dat binnen e kortste keren zodat communicatie makkelijk verloopt. Het reizen gaat via kleine zwarte gaten of  wormgaten die overal op de Aarde aanwezig zijn in de vorm van een soort heksenkringen.

  Op Naplet beleeft Peter vele avonturen en ontmoet een prachtige vrouw, Natasha, die met hem meereist en waarmee hij een seksuele relatie opbouwt. Natasha komt uit een land als getoond in de 2de schets. Het verhaal is dus een reisverhaal in een vreemde wereld met een doel om de Noordrand van Naplet te bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze schets stelt het land van Natasha voor, zoals er zoveel van dergelijke soorten landen op Rondo zijn. Het land is gesitueerd aan een zijrivier van de grote A- en B-rivier, die van Zuid naar Noord loopt.  De twee bergruggen in het Noorden en het Zuiden zijn de natuurlijke grenzen van Natasha’s land. Natasha zelf is geboren in Tan aan het Tan meer, maar ze heeft er niet lang geleefd. Zoals bijna iedereen van de standaard mensen is ze van haar ouders gesplitst en is naar een kostschool gegaan. Ouders en kind hebben dan geen contact meer met elkaar.