Doel Webpagina  

 

 

 

Mijn naam is Klaas Keizer en ik ben geboren op 17 November in 1945. Ik ben nu een zestiger met prepensioen en veel tijd om zijn geestelijke van de afgelopen 35 jaar en meer eens bij elkaar te zetten en dat kan het beste gebeuren via een persoonlijke webpagina. Mijn producten beslaan hoofdzakelijk twee gebieden:

  1. Verhalen in relatie tot mijn werk als Universitair Docent en soms als professor
  2. Verhalen en gedichten in relatie tot mijzelf.

In de loop der jaren heb ik tamelijk veel geschreven al is ook het een en ander verloren gegaan. Ik ben eind 2004 met prepensioen gegaan en heb artikelen, wetenswaardigheden en mijn geschiedenis bij de Universiteit van Twente, Vlaams Technologisch Instituut en de Potchefstroom Universiteit in Zuid Afrika ( nu Noord-West Universiteit) op een persoonlijke manier op papier gezet. Een voordeel van een webpagina is, dat je aan niemand verantwoording schuldig bent en je kan schrijven wat je wilt. Ook typ- en andere steilfouten, ik bedoel stijlfouten zijn toegestaan en geven een persoonlijke indruk van jezelf.

In de eind 70er, begin 80er jaren heb ik een periode gehad waarin gedichten zijn ontstaan en reisverhalen zijn geschreven, de laatste op mijn eenzame reizen door de Britse dreven geschreven. In mijn periode in Zuid Afrika heb ik een paar korte verhalen aangaande de Zuid Afrikaanse situatie en zo is er nog meer.

De laatste tijd ben ik bezig met een fantasie roman te schrijven. Ik zie niet in, dat ik die ooit zou kunnen publiceren. Ik heb wel de fantasie maar waarschijnlijk niet het schrijvend talent om een uitgever te interesseren voor zo’n roman. Daarom lijkt een web pagina uitstekend geschikt om zoiets voor het grotere publiek open te stellen. Levert niks op maar kost ook niks en misschien kan je er mensen een plezier. Ik ben maar een amateur schrijver, dus staan er ook veel “fouten”in die roman. Eenieder, die de moeite neemt om de roman te lezen, mag ook kritiek en and commentaar geven. Daarvoor kan zij/hij mijn  e-mail adres gebruiken: k.keizer@misc.utwente.nl.

Ik zal deze web pagina regelmatig aanvullen met nieuw schrijfmateriaal en andere zaken. Ik zal ook een rubriekje openen, waar ik het eventuele commentaar van personen behandel, die op deze pagina hebben gereageerd, niet alleen aangaande de roman maar ook in algemene zin.

Dus mensen als je deze pagina toevallig vindt, dan kijk er eens naar en als je het leuk of interessant vindt, doe er iets mee!