Verhuur appartement Albufeira, Algarve, Portugal

 

 

 

 

 

 

Beschrijving appartement

Het appartement is aangebouwd aan een hoofdwoning en heeft een oppervlakte van ongeveer 75 m2 en is geschikt voor 4 personen. Vanuit de voordeur aangegeven op de linkerfoto komt U in de woonkamer met open keuken. Aan de achterzijde van de woonkamer is een tweepersoons slaapkamer (2 éénpersoonsbedden). Naast de woonkamer, achter het hoofdhuis, is een tweede ruimte met een slaapkamer met tweepersoons bed, een klein kantoortje, een toilet en een badkamer met douche. Daar is een deur naar de tuin achter de hoofdwoning.

Dit complex is gelegen op een heuvel nabij  Pateo, een dorpje bij Albufeira, waar flink veel nieuwe appartementen en woningen gebouwd worden. Het dorp ligt op één kilometer van de jachthaven en op 15 minuten lopen naar het centrum van Albufeira. De locatie is rustig, met uitzicht op zee en een gedeelte van Albufeira en Pateo, zoals op onderstaande foto is weergegeven. 

 

 

In de tuin is een klein zwembad aanwezig (zie foto).

 

 

 

 

 

 

 

 

Inrichting appartement

            In de huiskamer zijn een eethoek, zithoek en kasten aanwezig. Er is een televisie met digitale ontvangst van Nederlandse zenders. Eventueel is er tegen meerkosten een internetsluiting aanwezig. De keuken is volledig uitgerust met kook-gelegenheid (oven) en koel(vries)kasten en alle eetgerei inclusief borden, kopjes en glazen is aanwezig.  Alle linnengoed inclusief handdoeken etc. is aanwezig. Gedurende het verblijf is de huurder verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonhouden van het appartement. Daartoe zijn schoonmaakmiddelen en ook een wasmachine (in schuurtje) aanwezig. Het appartement dient schoon achtergelaten te worden. Tuinmeubilair en eventueel een barbecue is aanwezig. Als je van tuinieren houdt, kun je je lust botvieren vooral buiten de zomer.

Albufeira en omgeving

 

Albufeira is het zomervakantie centrum van Portugal, maar ook buiten de zomer en zelfs in de winter is het er aangenaam vertoeven. Er zijn talloze stranden van Albufeira, Galé (foto2) en Amerçao de Pera (foto1), waar overal gezellig kan worden gegeten. Verder zijn er talloze cafés en discotheken, ook in Pateo, waar het huis ligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Routebeschrijving

Tekstvak: Vanaf vliegveld richting Portemão, richting snelweg A22. Na ± 25 km afslag Albufeira, N125 richting Faro, afslag Albufeira, N395 (zie route plaatje), voorbij benzine station, rotonde rechtsaf, bij stoplicht rechtdoor en bij rotonde met de dolfijnen rechtsaf (N526-1) richting Pateo/Guia. Na kleine AliSuper (supermarkt) direct rechts en direct weer links. Bij de vuilcontainers rechtsaf en doorrijden. Als U denkt nu gaat het niet verder, rustig doorrijden totdat U Casa doss Klaass hebt bereikt (zie foto). Een auto huren heeft grote voordelen en is niet duur, vooral niet buiten het seizoen. 

 

 

Huurprijzen

De huurprijs is 200-600 Euro per week afhankelijk van seizoen en lengte van het verblijf.

Adressen

-          Nederland: Prins Mauritsplein 30-37, 7902AG Hoogeveen, tel. 0528-270625

-          Portugal: Casa doss Klaass, 8200 Albufeira,  Pateo, Rua do Trevo (of apartado 263, 8200 Albufeira); telefoon 00351 963864223